SafeGuard LAN Crypt Client - Default configured "unhandled Application"

  • ID dell'articolo: 109514
  • Aggiornato: 28 set 2010


Product
SafeGuard LAN Crypt 3.70.1.3

Client OS

Windows Vista SP1, Windows XP SP3

Server OS

None

Question

Which files are configured by default in "Unhandled Application"?

Answer

By default you will find - dfrgfat.exe;dfrgntfs.exe;winlogon.exe;mobsync.exe;SearchProtocolHost.exe - configured as "Unhandled Application"

Keywords: TrustedPrograms, sglc, TrustedProgramsMethod, 3.70, client

 
Per maggiori informazioni o per assistenza, vi preghiamo di contattare il supporto tecnico.

Valutate l'articolo

Molto scadente Eccellente

Commenti