Durchsuchen

Übersicht Durchsuchen

Thematische Suche

Ergebnisse

Advisory: Critical vulnerability found in OpenSSL affecting Sophos products
16 Apr 2014

Hinweis: Sophos Endpoint Security and Control Version 10.3.7
15 Apr 2014

Advisory: 'License exceeded' warning after upgrading to SafeGuard Enterprise 6.1
06 Mrz 2014

Advisory: Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2 - support for Sophos products
27 Feb 2014

Advisory: Endpoint support for Windows 2000 and IA-64 Itanium
03 Feb 2014

Sophos SafeGuard Disk Encryption for Mac - Compatibility with OS X 10.8 (Mountain Lion)
29 Jan 2014

Freigabe einer neuen Version von Sophos Update Manager im November 2013
13 Dez 2013

Hinweis: Sophos Mobile Control – Sicherheitsproblem in JBoss entdeckt
07 Nov 2013

Hinweis: MacBook Air (nur im Juni 2013 veröffentlichte Version) friert nach Installation von Sophos Disk Encryption für Mac 6.x ein
06 Nov 2013

Advisory: Following an update to Sophos Anti-Virus, the Sophos Anti-Virus service fails to start for PureMessage for Microsoft Exchange and Sophos for Microsoft SharePoint
22 Aug 2013

Hinweis: Sophos Anti-Virus für UNIX – Prozessspeicherlimit-Empfehlungen für AIX-Systeme
05 Jul 2013

PureMessage for Unix Vulnerability
05 Jul 2013

Hinweis: SafeGuard Configuration Protection – Veröffentlichung eines Tools zum Vorbeugen potenzieller Probleme beim Upgrade von Clients mit Sophos Anti-Virus
06 Mrz 2013

Hinweis: Unerwartete BOPS- und HIPS-Alerts nach Installation des Online Banking-Sicherheitsplugins G-Buster
28 Feb 2013

Hinweis: Anwendungen in der aktuellen Liste der Application Control-Richtlinie sind nicht verfügbar
07 Sep 2012

Detection by Sophos of Mal/Behav-104 / Trojan.MulDrop3.62656
10 Aug 2012

Hinweis: Veröffentlichung von PureMessage für Microsoft Exchange 3.1.2
24 Jul 2012

Hinweis: Cisco VPN Client wird als Controlled Application erkannt
29 Jun 2012

Advisory: Sophos Web Appliance 3.6.2 Upgrade causing proxy availability issues
13 Jun 2012

Advisory: segmentation fault during scans on AIX platforms
17 Feb 2012

Advisory: Talpa Binary Packs for some supported kernels unavailable in SAV for Linux 7.5.2.1
07 Feb 2012

Hinweis: Hohe CPU-Auslastung auf Linux-/Unix-Systemen bei Verwendung der Virendatenversion 4.71
20 Jan 2012

Advisory: Re-release of Sophos Anti-Virus for Linux/Unix, version 4.70.2
11 Okt 2011

Hinweis: Änderung der Datensätze von PUA und Application Control
02 Sep 2011

Hinweis: Wenn Sie SafeGuard Disk Encryption for Mac 5.50.1 auf Mac OS X 10.7 (Lion) installieren, startet MAC OS X 10.7 nicht mehr. Der Computer bootet stattdessen in die Mac OS X Recovery Partition.
25 Jul 2011

Hinweis: Auf VSWEEP-Systemen, auf denen Threat-Datein über "VSWEEP_AUX_DIR" gespeichert werden, können neue IDEs nicht geladen werden.
12 Okt 2010

Advisory: Enterprise Console shows controlled applications in incorrect categories
04 Okt 2010

Advisory: SafeGuard Enterprise - Sophos releases hotfix for potential Active Directory synchronization error
28 Sep 2010

Hinweis: SafeGuard – Neue POA-Hotkey-Belegung in Version 5.50.1
24 Aug 2010

PureMessage for Windows/Exchange - virtual memory fragmentation while Exchange information store scan is active
16 Feb 2010

PureMessage for Windows/Exchange - installing with Terminal Services
16 Feb 2010

Informationen für Kunden, die über IP-Adressen auf die Sophos Website zugreifen
09 Okt 2008