SafeGuard Easy and "double byte character" opearting systems

  • Artikel-ID: 106740
  • Aktualisiert: 08 Jun 2010


Product
SafeGuard Easy multi-platform 4.5x

Client OS

Windows 2000 Professional, Windows XP

Server OS

Windows 2003 Standard Edition

Question

Is it possible to install SafeGuard Easy on a "double byte" character operating system?

Answer

Yes, it is possible to install version 4.3x and higher of SafeGuard Easy on a "double byte" character operating system e.g. Windows XP Traditional Chinese.

 
Wenn Sie weitere Informationen oder Unterstützung benötigen, wenden Sie sich bitte an den technischen Support.

Artikel bewerten

Ungenügend Hervorragend

Anmerkungen